Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Antalya Manavgat Yangin - Antalya'da 4 ayrı noktada yangın çıktı : 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor.

Antalya Manavgat Yangin - Antalya'da 4 ayrı noktada yangın çıktı : 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor.. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Çok sayıda orman yangını ! 1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın.

Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 1 day ago · manavgat yangin'daki yenilikler. Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında.

Antalya Manavgat yangını son durum ne? Manavgat'taki orman ...
Antalya Manavgat yangını son durum ne? Manavgat'taki orman ... from i0.wp.com
Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi. Halil sezai hakkında suç duyurusu; Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 1 day ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor.

Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy.

Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. 1 day ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası.

1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. 1 day ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Halil sezai hakkında suç duyurusu; 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı.

Antalya'da yeni yangın: Bir mahalle boşaltıldı
Antalya'da yeni yangın: Bir mahalle boşaltıldı from i.gazeteduvar.com.tr
Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. 1 day ago · manavgat yangin'daki yenilikler. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Çok sayıda orman yangını !

Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor.

2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. 1 day ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. 1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın.

Çok sayıda orman yangını ! Halil sezai hakkında suç duyurusu; 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi.

Antalya Manavgat yangın son dakika! Antalya yangını son ...
Antalya Manavgat yangın son dakika! Antalya yangını son ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Çok sayıda orman yangını ! 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. Halil sezai hakkında suç duyurusu; 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı.

1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi.

Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! 1 day ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Çok sayıda orman yangını ! Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı.

1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi antalya. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında.